Sjajan gest prvog reketa svijeta

Đoković oduševio sve: Izašao ispred zgrade i sa djecom igrao tenis

Prvi reket svijeta Novak Đoković oduševio je sportsku javnost tako što je sinoć izašao ispred zgrade i igrao tenis sa djecom iz komšiluka. 

Popularni Nole ovih dana odmara u Beogradu a slobodnu noć iskoristio je kako bi izašao ispred zgrade i zaigrao tenis.

On je to učinio s djecom iz komšiluka, a naravno ovaj njegov potez izazvao je veliku pažnju mnogih komšija koje su ga snimale.

Djeca iz zgrade nisu mogla vjerovati da imaju priliku igrati se sa jednim od najboljih tenisera u historiji, a vjerovatno će tek kada porastu biti svjesni kakvu su čast zapravo imali.

Inače, Nole će u Novom Beogradu odmarati još nekoliko dana, a naredni turnir koji ga očekuje je onaj u Dubajiu koji se igra od 24. februara.

Đoković je na fantastičan način započeo sezonu jer je na Australian Openu osvojio svoj 17. Grand Slam turnir.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.