Federeru ne smeta da ga Nadal stigne, Đokovića nije ni spomenuo

Švicarac ima 20 Grand Slamova

Federeru ne smeta da ga Nadal stigne, Đokovića nije ni spomenuo

A. Čaušević

Roger Federer je i dalje vodeći po broju osvojenih Grand Slamova, ali je dojam kako će ga uskoro prestići Rafael Nadal i Novak Đoković. 

Federer i Nadal su jučer u Capetownu pred oko 51.000 gledatelja igrali egzbicioni meč, a poslije susreta Švicarac je rekao da ne bi imao ništa protiv da ga prestigne španski teniser.

"Nikada nisam sanjao o tom rekordu. Nadam se da ću još jednom osvojiti trofej na Wimbledonu. Ukoliko me Nadal uhvati, to je ok", kazao je Federer koji tom prilikom nije ni spomenuo Đokovića.

Naredni Grand Slam je Roland Garros koji se igra na zemljanoj podlozi gdje je Nadal najveći favorit te će imati veliku priliku da se izjednači s Federerom.

Legendarni Švicarac ima 20 Grand Slamova, Nadal jedan manje, dok je Đoković na brojci od 17 nakon što je nedavno osvojio Australian Open.

Top Komentari

BojanN
nacionalisto krezuba lijeci se
1 5
realno_govoreci
Naravno,jer je Djokovic jedan od najomrzenih prvaka ikada. U polufinalu i finalu zadnjeg Grand slama kafa gubi nesto se ko zali,muka mu,ne vidi pred ocim itd i onda eto slucajnosti kada ga krene od jednom ni traga nicemu na sta se zalio.Jednostavno Srbin!!! Kako stari sve vise pokazuje svoje pravo Srbsko lice!!!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti