Nije smio otkriti njegovo ime

Dinamo predstavio prinove, Mamić otkrio: Doveli smo i jednog igrača iz evropskog velikana

NK Dinamo Zagreb danas je predstavio dvojicu novih fudbalera koje je doveo tokom zimskog prelaznog roka. 

Riječ je o mladim igračima, 18-godišnjem Argentincu Matiasu Godoyju i 20-godišnjem Velšaninu Robbieju Burtonu.

Sportski direktor kluba, Zoran Mamić, tom prilikom otkrio je kako je klub potpisao još jednog igrača i to iz redova evropskog velikana, ali nije smio otkriti njegovo ime.

"Imamo još jedno iznenađenje kojem vam ne mogu nažalost danas otkriti ime. Taj igrač je potpisao ugovor s Dinamom. Njegova papirologija je u proceduri. Isto dolazi iz velikog europskog kluba, ali s obzirom na to da se radi o maloljetnom nogometašu i da čekamo dozvolu FIFA-e koja treba doći idućih dana, do njegovog predstavljanja vama ćemo se strpiti još malo", kazao je Mamić.

Inače, Dinamo je u januarskom prelaznom roku zaradio ogroman novac pošto je prodao Danija Olma u Red Bull Leipzig za 18 miliona eura, a kroz bonuse se očekuje da će zaraditi dodatnih 10-ak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.