Saopšteno iz mostarskog kluba

U petak počinje izgradnja istočne tribine stadiona Rođeni

U subotu se i zvanično nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH.

FK Velež je imao uspješnu zadnju provjeru protiv Mladosti i sada s optimizmom dočekuje subotu kada će u okviru 20. kola PL BiH odmjeriti snage sa fenjerašem, Zvijezdom 09.

A dan ranije će početi radovi na izgradnji istočne tribine stadion Rođeni.

Ovi radovi su još ranije najavljeni, a danas su iz Veleža saoštili da je potpisan ugovor između kluba i izvođača radova. To znači da se izvođenje radova na stadionu Rođeni nastavlja, te da uskoro i zvanično počinje izgradnja istočne tribine koja će nositi ime "Red Army".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radovi počinju u petak, 21. februara 2020. godine, a rok za izvođenje istih je 90 radnik dana od dana potpisivanja ugovora", poručili su, između ostalog, iz FK Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.