Feđa Dudić: Zadovoljan sam napadom, odbranom nisam...

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Zadovoljan sam napadom, odbranom nisam...

M. Šljivak

Velež je sa 4:1 pobijedio Mladost u Mostaru i tako je na jako dobar način najavio drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Trener Rođenih Feđa Dudić zadovoljan je napadačkim dijelom ekipe, ali ističe da se odbrana mora popraviti.

"Možemo biti zadovoljni igrom prema naprijed. Dali smo četiri gola, mogli smo još, ali nezadovoljan sam igrom u odbrani. To me zabrinjava, posebno u prvih 25 mintua, mogli smo da gubimo 2:0, Bobić nas je spašavao. Ima prostora za analizu. Bez treninga smo odigrali ovu utakmicu, osjetilo se na zagrijavanju da smo teški. Mala okolnost koja je uticala na nas, nije tempirana utakmica, ali dobro se završilo. Zadovoljan sam napadom, odbranom nisam", rekao je Dudić za SportSport.ba.

Sastav koji je igrao protiv Mladosti vjerovatno će istrčati i protiv Zvijezde 09. Eventualno su moguće određene promjene.

"Devedeset posto ekipe je tu, dva mjesta su upitna. Danas 2-3 igrača su odigrala ispod nivoa, ali popričat ćemo. Mislim da ćemo u subotu biti mnogo bolji, posebno u defanzivnom dijelu".

Pohvalio je i igru Harisa Ovčine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrao je jako dobro, s njim imamo širinu u ekipi. Utrčava u prostor, to smo s njim dobili u tom segmentu igre. Nadam se da će nastaviti ovako", istakao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
VFC THE RELIGION :)
2 0
Reddevilsh
Naš je Duda,Alex Ferguson Alex Ferguson
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi