Sasvim zasluženo

Ko će drugi? Haaland najbolji igrač sedmice u Ligi prvaka!

Norveški napadač Erling Haaland osvojio je priznanje za najboljeg igrača u ovoj sedmici kada je u pitanju Liga šampiona. 

Podsjetimo, Haaland je briljirao protiv PSG-a i sa dva pogotka donio svom Dortmundu prednost od 2:1 pred revanš u Parizu.

UEFA ga je zato kandidirala među četiri igrača za koje se može glasati u izboru za najboljeg igrača sedmice, a osim njega tu su bili Renan Lodi, Hans Hateboer i Hugo Lloris.

Naravno, Haaland je odnio pobjedu bez ikakvih problema jer su mu navijači dali najviše glasova.

Inače, ovaj mladi Norvežanin već ima 10 pogodaka u Ligi prvaka ove sezone i svi jedva čekamo da vidimo šta će uraditi u narednom meču protiv PSG-a koji je zakazan za 11. mart.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.