25.kolo Premijer lige BiH

Širokobriježani dočekuju Laktaše

U prošlom kolu odigranom u srijedu momčad Širokog Brijega gostovala je u Sarajevu gdje je protiv istoimene ekipe odigrala neriješeno 1:1.

Rezultat je u ovoj utakmici pao nekako u drugi plan zbog svih dešavanja na terenu poslije posljednjeg sučevog zvižduka i ulaska navijača Sarajeva  na teren.

Međutim, Široki je u toj utakmici odigrao slabije prvo poluvrijeme kada su i primili zgoditak, te dobro drugo poluvrijeme, a okrunili su ga pogotkom kojeg je postigao Wagner za konačnih 1:1 i velik bod za momčad Tonija Karačića.

Širokobriježani su zadržali treću poziciju koja ih vodi u Europu i ako žele i dalje biti tu i potvrditi bod sa Koševa protiv Laktaša nema kalkulacija i potrebna su sva tri boda.

Trener Karačić u ovoj utakmici neće moći računati na ozljeđenog Josipa Topića, kao ni na Mislava karoglana koji mora odraditi kaznu zbog kartona.

S druge strane ekipa Laktaša u drugom dijelu igra puno bolje nego u prvom. Po učinku su druga momčad lige koju s klupe predvodi iskusni trener Stepanović.

U prošlom kolu Laktaši su na svom terenu porazili zenički Čelik sa 2:0, a na Pecaru sigurno neće doći da se brane, pa možemo očekivati jednu jako zanimljivu utakmicu.

Susret između Širokog Brijega i Laktaša igra se danas na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.