Trener Arsenala nakon meča

Arteta komentarisao povredu Kolašinca: Mnogo ga boli, vidjet ćemo sve sutra

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac povrijedio se u današnjoj pobjedi Arsenala protiv Evertona. 

Topnici su protiv Karamela slavili sa 3:2, a Kolašinac je na samom početku meča doživio povredu ramena nakon što je tokom jednog duela nezgodno pao.

Sve je izgledalo prilično ružno, a Kolašinac je jako tužan i s bolnom grimasom na licu napustio teren.

Nakon meča oglasio se i trener Topnika Mikel Arteta koji o povredi još ne zna mnogo.

"Ne znam da li je u pitanju iščešenje ramena. Ne znam, izgledalo je loše. Da budem fer, mnogo ga boli, ali sutra ćemo obaviti pretrage i vidjet ćemo kakva je situacija. Kola baš nema sreće s povredama", kazao je Arteta nakon susreta.

Inače, Kolašinac se baš danas vratio u prvu postavu nakon što je pauzirao zbog povrede, ali nažalost odmah ga je zadesila nova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iskreno se nadamo da sve nije tako strašno kao što je izgledalo i da će uskoro ponovo biti na terenu.

Podsjetimo, on će nam itekako trebati i u susret/ima play offa za plasman na Euro. Prvi od nadamo se dva igramo 26. marta protiv Sjeverne Irske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.