Galatasaray u gostima slavio nakon 20 godina

Koliko boli domaći poraz od najvećeg rivala? Navijač Fenerabahcea iz očaja udarao glavom u stolicu

Admin Čaušević

Rivalstvo između Fenerbachea i Galatasaraya prelazi granice sportskog i jedno je među najvećim na svijetu. 

U jučerašnjem "interkontinentalnom" derbiju gostujuću pobjedu nakon 20 godina odnio je Galatasaraya. Lavovi su slavili s 1:3.

Pojedinim navijačima Fenerbachea poraz je pao izuzetno teško. Neki su bili toliko očajni, razočarani i bijesni da su doslovno izgubili kontrolu nad sobom.

Jedan od navijača Fenera je snimljen kako udara glavom u stolicu stadionu Sukru Saracoglu nakon što je utakmica završena.

Inače, na utakmici je bilo svega. Osim četiri gola viđeno je čak 11 žutih te tri crvena kartona uz dosuđen po penal za oba tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.