Rami napustio Fenerbahče
Foto: EPA

Nakon pola godine

Rami napustio Fenerbahče

Epizodi Adila Ramija u turskom velikanu Fenerbahčeu brzo je došao kraj.

Iskusni defanzivac je u Fenerbahče stigao prošlog ljeta, očekivalo se da će biti pojačanje, ali to kroz šest mjeseci saradnje nije uspio pokazati na terenu.

Rami je na kraju sakupio tek sedam nastupa za Fenerbahče, čemu su uveliko kumovale i povrede, a na kraju između dvije strane dogovoren je sporazumno raskid saradnje.

Fenerbahče je svom sada već bivšem fudbaleru poželio sreću u nastavku karijere, a prema nekim medijskim izvještajima, naredna stanica u njegovoj karijeri bi trebala biti Rusija. Navodno je Rami u pregovorima sa trenutno posljednjeplasiranim timom tamošnjeg prvenstva - Sochijem.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kroz karijeru Rami je, podsjetimo, još igrao za Marseille, Sevillu, Milan, Valenciju i Lille.

Top Komentari

Arnel925
Njega se sjecam samo kad sam bio u Parizu i gledao Francuska - BiH kad ga je Dzeko ostavio kao levata i zabio prvi gol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi