Da li će prihvatiti poziv?

Tyson Fury dobio specijalnu pozivnicu od Solskjaera

Endin Čaušević

Britanski bokser Tyson Fury u fantastičnom okršaju pobijedio je Deonteyja Wildera i postao je kralj superteške kategorije po WBC verziji.

Fury je ovih dana glavna tema u Engleskoj, ali je to zaslužio nakon sjajnog povratka u sami vrh boksa. Britanski bokser je prije nekoliko dana očitao lekciju Wilderu i uzeo mu titulu prvaka svijeta.

Engleski mediji danas pišu da bi Fury uskoro mogao doći i u Manchester United na specijalnu pozivnicu Ole Gunnara Solskjaera. Navodno, trener Uniteda poslao je Furyju pozivnicu da posjeti njegov tim i održi im motivacioni govor.

Solskjaer želi dodatno motivisati svoje igrače pred završni dio sezone koji bi mogao odlučiti i njegovu sudbinu kao trenera ovog tima. Fury je već bio gost na Old Traffordu i ne krije da je navijač ovog kluba.

Do kraja Premiershipa ostalo je još 11 utakmica, a Manchester United trenutno je na petoj poziciji. Glavni cilj ovog tima jeste da izbore mjesto koje ih naredne sezone vodi u Ligu prvaka, a da li će ih Fury uspjeti motivisati ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.