Nula u duelu Tuzla Cityja i Veleža

Pršeš: Remi je najrealniji

Fudbaleri Veleža osvojili su bod na Tušnju.

Rođeni su u prvom meču 21. kola BHT Premijer lige BiH gostovali kod Tuzla Cityja, a na kraju uspjeli su sačuvati svoju mrežu netaknutom i osvojiti bod.

"Bila je rovovska utakmica, po teškom terenu, najvažnije je da se niko nije povrijedio. Eto, osvojili smo bod, uvezali smo nekoliko utakmica bez poraza i svakako možemo da budemo zadovoljni. Bilo je šansi i sa jedne i sa druge strane, tako da je remi, po meni, možda i najrealniji", izjavio je fudbaler Veleža Omar Pršeš.

Velež će u narednom kolu ugostiti Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Motiva zasigurno neće nedostajati, pogotovo jer ćemo imati i podršku navijača, a u toj, kao i svakoj utakmici, ići ćemo na pobjedu", poručio je 24-godišnji vezista Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.