Feđa Dudić nakon utakmice: Sreća nas je pogledala

Trener FK Velež

Feđa Dudić nakon utakmice: Sreća nas je pogledala

Midhat Šljivak

FK Velež je osvojio bod na Tušnju protiv Tuzla Cityja.

Trener gostiju iz Mostara Feđa Dudić ističe da je zadovoljan bodom, jer je protivnik imaju najbolju šansu utakmice - penal.

"Moram biti zadovoljan, kada je protivnik imao najbolju priliku. Sreća nas je pogledala, ali naivno smo napravili taj penal", rekao je Dudić za BHT i dodao je:

"Falilo nam je dosta toga danas, nagrada je jedan bod. Bilo je šansi, na kraju dobar rezultat, ali nije to to što mi možemo", istakao je trener Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHNACIONALISTA
Nadam se da je to početak vašeg kraja
1 6
Mustafa
Zaslužili ste bod ,tu se nema šta reći ! Imali ste i penal kojeg vam sudija nije dosudio pa je ovako najrealnije.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi