Trener Veleža poslije remija

Dudić: Moramo biti zadovoljni, pogotovo zbog penala

Trener Veleža Feđa Dudić bio je zadovoljan nakon današnjeg remija u Tuzli.

Mostarci su, podsjetimo, u sklopu 21. kola BHT Premijer lige BiH remizirali na Tušnju sa Tuzla Cityjem i tako uvezali četvrtu utakmicu bez poraza.

"Iako pogodaka nije bilo, vjerujem da je utakmica bila zanimljiva, naročito u drugom poluvremenu. Bilo je dobrih prilika i s jedne i s druge strane. U samom finišu nesretno smo skrivili jedanaesterac, ali, srećom, nismo kažnjeni. Mogu biti zadovoljan rezultatom, pogotovo kad uzmem u obzir da je protivnik promašio jedanesterac", kazao je novinarima Feđa Dudić.

Rezultatom je zadovoljan, ali igrom baš i ne.

"Nismo bili na nekom nivou, nedostajalo je odlučnosti, hrabrosti prema naprijed, ali ni teren nije bio najbolji. Dva kola zaredom na Tušnju završavaju utakmice 0:0. Teško se stvaraju prilike i postižu golovi. Da je teren bio bolji, siguran sam da bismo i mi i oni pružili bolju partiju. Idemo dalje, bitno je da smo produžili seriju", poručio je trener Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Velež će ugostiti Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.