Šta se dešava na San Siru? "Leti" i trener?

Edmir Škorić

Nakon informacija da će Zvonimir Boban i Paolo Maldini napustiti Milan, pojavila se također i informacija da Stefano Pioli odlazi.

Dosta toga se iz dana u dan mijenja u Milanu i taman kada se činilo da su se stvari malo posložile, slijede nove promjene.

Boban je u sukobu s Ivanom Gazidisom i navodno je Hrvat već otpisan, a očekuje se da će za njim i Maldini, mada nije isključeno da klupska legenda ostane do kraja sezone.

Sada Tuttosport piše da je i Pioli na izlaznim vratima i da bi mogao da ode već nakon sutrašnjeg revanša polufinala Kupa protiv Juventusa.

Pioli nije imao dobar početak sezone, a Rossoneri su navodno već dogovorili angažman Ralfa Rangnicka, koji bi trebao da bude ujedno i trener i sportski direktor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.