Na stadion tek ušli između dva poluvremena

Brojni navijači Željezničara nisu pogledali ni minut prvog poluvremena!

Borac i Željezničar u ovim momentima igraju četvrtfinalni duel u Kupu BiH na Gradskom stadionu u Banja Luci. 

Trenutno je 0:0 i navijači nisu imali mnogo toga za vidjeti.

Čak i da je bilo uzbuđenja, navijači Željezničara to ništa ne bi vidjeli u prvih 35 minuta jer su tek tada počeli ulaziti na stadion. Dakle, neki od njih nisu ni vidjeli igrače u prvom poluvremenu ako uzmemo u obzir da je isto već završeno. Kontrola pri ulazu na stadion je rigorozna i sve to traje veoma dugo.

Slična situacija viđena je prije nekoliko dana u susretu Borac - Sarajevo kada su brojni navijači bordo tima na stadion ušli tek koji minut prije gola Benjamina Tatara koji je 'pao' u 42. minuti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Usput dodajmo i to da je tribina na kojoj se nalaze gostujući navijači na Gradskom stadionu u Banja Luci toliko daleko od terena da je upitno mogu li navijači jasno vidjeti šta se dešava, posebno na drugoj strani travnjaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.