Da li će stvari uskoro postati jasnije?

Čelik i dalje bez stranaca, Olgun sutra stiže u Zenicu

22. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi i sudar Slobode i Čelika na Tušnju.

Čelik je i dalje u teškoj situaciji u PL (nije ni Sloboda u puno boljoj), a svakako su loše vijesti za Zeničane što će i na Tušnju biti lišeni usluga stranih igrača.

Naime, SportSport.ba saznaje da igrači sa "stranim papirima" koji su došli u Čelik još uvijek nisu registrovani, pa ni u subotu neće imati pravo nastupa.

Zeničani su tako i danas bez stranaca uigravali ekipu, ali ima i pozitivnih stvari za Čelik - vraća se kapiten Salčinović.

Predsjednik kluba Aydin Olgun bi sutra trebao doći u Zenicu, pa bi uskoro mnoge stvari oko kluba, uključujući i registraciju stranih igrača, trebale biti jasnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Čelika (22. kolo PL BiH) na Tušnju se igra u subotu od 15:00h.

Čelik je nakon 21 odigranog kola trenutno predzadnji na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Ni Sloboda nije u puno boljoj situaciji s obzirom da se nalazi na poziciji iznad sa bodom više.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.