NK Čelik nagradio Azura Mahmića za debi protiv Radnika

Potpisao ugovor s klubom

NK Čelik nagradio Azura Mahmića za debi protiv Radnika

E. Čaušević

Fudbaleri Čelika za vikend su na svom terenu remizirali protiv Radnika (1:1) u meču 21. kola Premijer lige BiH.

Zeničani su još uvijek na mjestu koje vodi u niži rang i sigurno je da ih do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak.

U meču protiv Radnika šansu je dobilo nekoliko mladih igrača, a ističe se Azur Mahmić.

Ovaj 16-godišnjak je debitovao za Čelik i odigrao je svih 90 minuta, te je postao drugi najmlađi igrač u historiji zeničkog kluba koji je upisao nastup za prvi tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Čeliku su znali nagraditi Mahmića za dobru partiju protiv Radnika, te su iz kluba jutros saopštili da je on potpisao ugovor s klubom do ljeta 2023. godine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Sretno u daljoj karijeri
2 0
dragonBH
To komso, samo naprijed!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi