Foto: Screenshot

Nigerijac pružio još jednu dobru partiju

Navijači Uniteda imaju novog miljenika i posvetili su mu pjesmu - "u duhu" koronavirusa

Manchester United je sinoć rutinski došao do četvrtfinala FA Kupa, pošto je u meču osmine finala na Pride Parku savladao Derby sa 0:3.

Na ovoj utakmici svoj drugi start u dresu Manchester Uniteda je upisao Odion Ighalo i postigao dva gola.

Podsjetimo, prvi put se Ighalo u startnoj postavi Uniteda našao u meču Lige Evrope sa Club Bruggeom, a i tada je uspio zatresti protivničku mrežu.

Ighalo je u United stigao ove zime jer je Crvenim đavolima hitno trebao novi napadač.

On je u Manchester United stigao na posudbu iz redova kineskog superligaša Shanghai Shenhua i to baš u vrijeme kada se Dalekim istokom počeo širiti koronavirus, zbog kojeg danas vlada panika i u Evropi.

Nigerijac je vrlo brzo postao miljenik navijača Uniteda, a sinoć su mu posvetili i zanimljivu pjesmu.

Pride Parkom su se u jednom momentu prolomile riječi: "Viva Ighalo, on stiže ih Šangaja, svi ćemo umrijeti..."

Inače, Ighalo je nakon realizacije transfera jedno vrijeme proveo u izolaciji i trenirao odvojeno od ekipe Uniteda - dok se sa sigurnošću nije utvrdilo da nema koronavirus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.