Od ovog kola zabranjeno rukovanje igrača na utakmicama engleskog Premiershipa

Zbog koronavirusa

Od ovog kola zabranjeno rukovanje igrača na utakmicama engleskog Premiershipa

E. Čaušević

Koronavirus stvorio je velike komplikacije u svijetu fudbala nakon što se pojavio u Evropi.

Epidemija koronavirusa već neko vrijeme vlada u Italiji, te se brzo širi i po ostalim zemljama u Evropi. I u Engleskoj ima više od stotinu zaraženih i očito je da žele učiniti sve kako bi se taj broj povećao.

FA je odlučio da uvede i neke zabrane za fudbalera u Premiershipu. Sky Sports je objavio večeras da je rukovodstvo Premiershipa odlučilo zabraniti rukovanje igrača pred početak i nakon utakmice.

"Fair-play rukovanje prije i nakon utakmice više neće biti moguće od ovog kola u Premiershipu. Ovo stupa na snagu do daljnjeg. Koronavirus se na takav način najviše širi i mi želimo to zaustaviti koliko god možemo", saopštili su iz rukovodstva Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovog vikenda igraju se utakmice 29. kola engleskog Premiershipa i nećemo gledati rukovanje igrače pred početak, ali ni na kraju utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matija Matko
A inace za sve one koji nisu upuceni fudbal nije fizicka igra. Nema međusobnog kontakta između igraca............
3 0
dinass
Zabranjeno rukovanje a pljuvanje i istresanje nosa na travu pa onda valjanje po njoj je folklor!I ovi Englezi su debilan narod
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi