Ne želi da ga kazne

Mourinho objasnio šta će klub uraditi nakon što se Dier obračunao s navijačima

Endin Čaušević

Nevjerovatna situacija desila se prije nekoliko dana na utakmici između Tottenhama i Norwicha.

Norwich je uspio izboriti plasman u četvrtfinala FA Kupa, a ovaj poraz se nikako nije svidio navijačima Tottenhama. Navijači su svašta dobacivali svojim igračima, a to Eric Dier nije želio da sluša.

On je na šok svih na stadionu preskočio na ogradu i ušao na tribine kako bi se obračunao s navijačem koji ga je vrijeđao. Potez veznjaka Tottenhama je šokirao javnost i sigurno da ga očekuje žestoka kazna.

Nakon svega oglasio se i Jose Mourinho koji je poručio da klub vjerovatno neće kazniti Diera, ali da se očekuje kazne od strane FA.

"Sve što mogu reći jeste ako klub kazni Diera onda to nije sigurno što ja to želim. Ne želim da ga kazne i uz njega sam. Vjerujem da i u klubu tako mislie i vjerovatno ga neće kazniti. Šta će uraditi FA to ne znamo", rekao je Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.