Jedna od najvažnijih karika Veleža za SportSport.ba

Edo Vehabović: Neće nas zavarati lošiji start Borca, no vjerujem u svoje suigrače i ovaj tim

FK Velež sutra će na svom stadionu "Rođeni" u okviru posljednjeg kola drugog dijela Premijer Lige dočekati banjalučki FK Borac. 

Tim iz Banjaluke pred ovaj susret pretrpio je i promjene na klupi. Nakon lošeg starta u nastavak sezone uprava kluba smijenila je Branislava Krunića, a na klupi "velikana iz Platonove" ponovo se našao Vlado Jagodić.

Za razliku od Borca Velež u dobroj atmosferi dočekuje sutrašnji susret a tim Feđe Dudića u posljednje četiri utakmice u PL ima 3 pobjede i jedan neodlučen susret i razumljiv je optimizam u taboru mostarskog kluba. Ne skriva to ni Edo Vehabović, jedna od udarnih igala Veleža, igrač koji će i sutra igrati važnu ulogu za svoj tim, a za SportSport.ba u najavi sutrašnje utakmice kaže slijedeće:

"Atmosfera među igračima je odlična i svi jedva čekamo da istrčimo na teren" - govori Vehabović i dodaje:

"Dobri rezultati u posljednje vrijeme, dobar niz koji je iza nas, daju nam za pravo da se nadamo dobrom rezultatu sutra. Očekujem da ćemo biti pravi, da ćemo ispoštovati sve ono što dogovorimo i da kao rezultat svega toga pobjeda neće izostati. Normalno, nadam se i vjerujem da ćemo opet imati sjajnu podršku naših navijača koji su nam ogromni vjetar u leđa i ovim putem ih pozivam da sutra ispune stadion te da, ako Bog da, zajedno slavimo novu pobjedu".

Borac nije najbolje startao u nastavku sezone?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neće nas zavarati to što su startali lošije od očekivanog. Odlična je to ekipa, prepuna sjajnih pojedinaca koji su u stanju prelomiti utakmicu, tako da nema govora ni o kakvom razmišljanju da će sutra biti lako. No, s druge strane vjerujem u svoje suigrače, znam koliko možemo i ponavljam, budemo li sutra pravi, vjerujem da ćemo slaviti novu pobjedu" - rekao je Edo Vehabović za SportSport.ba.

Utakmica Velež - Borac igra se sutra s početkom u 14:30h na stadionu Rođeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.