Vraća se bh. košarkaš

Carmelo Anthony imao poruku za Nurkića

Edmir Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić 15. marta bi trebao odigrati utakmicu, prvu poslije teške povrede i duge pauze.

Prema posljednjim informacijama, Nurkić se vraća 15. marta u duelu s Houston Rocketsima. Njegov povratak raduje i iskusnog šutera Trail Blazersa Carmela Anthonyja.

"Kad se vrati, želim mu samo da bude uzbuđen, da se osjeća ugodno i samouvjereno i da bude sretan što je težak period ostao iza njega. Ako on bude samouvjeren, jasno ćete vidjeti da se vratio stari Nurk", poručio je Melo.

Prošle sezone Nurkić je igrao fantastično i do povrede je imao prosjek od 15.6 poena i 10.4 skokova po utakmici.

Portland je trenutno deveti s omjerom 28-36 i nije u najboljoj poziciji, ali povratak Nurkića mogao bi timu iz Rip Cityja pomoći da se domogne play-offa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.