Carmelo Anthony se vraća u Knickse?
Foto - EPA

Od naredne sezone?

Carmelo Anthony se vraća u Knickse?

Midhat Šljivak

Carmelo Anthony mogao bi u narednoj sezoni ponovo obući dres New York Knicksa.

Kako navode američki mediji postoji ogromna zainteresovanost obje strane za saradnju i Melo bi se nakon tri godine mogao vratiti u Tim iz Velike jabuke.

Dres Knicksa Anthony je nosio od 2011. do 2017. godine. Bio je lider tima, ali je nažalost veliki rezultat izostajao, iako je Melo imao odlične sezone.

Ipak, aktuelni košarkaš Portland Trail Blazersa bi naredne sezone mogao ponovo preuzeti tim pod svoje. Trebao bi imati ulogu mentora na terenu mladim igračima i biti vođa u novoj sezoni.

Anthony je u NBA karijeri na prosjeku od 24 poena, a pored Knciksa igrao je još za Denver Nuggetse, Oklahom i Houston Rocketse.

Od ove sezone je član Trail Blazersa. U ovom timu igra jako dobro i bilježi 13.4 poena po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi