Zanimljiva poruka Jusufa Nurkića na Instagramu nakon potvrde da se vraća na parket

Strpljivo je čekao i dočekao

Zanimljiva poruka Jusufa Nurkića na Instagramu nakon potvrde da se vraća na parket

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić jučer je potvrdio da se uskoro vraća na parket nakon godinu dana pauze.

Nurkić se povrijedio 15. marta prošle godine na meču protiv Houston Rocketsa kada je zadobio prelom noge, te je oporavak trajao čak godinu dana, ali je bh. košarkaš spreman da se konačno vrati na parket.

On je to potvrdio jučer i Nurkića ćemo gledati u nastavku sezone u dresu Portland Trail Blazersima. Nurkić je dodao da neće moći igrati 40 minuta po meču, ali da će svaka minuta provedena na parketu njemu mnogo značiti posebno na samopouzdanju.

Nakon što su navijači Portlanda s oduševljenjem prihvatili vijest o Nurkićevom povratku na parket bh. košarkaš se ponovo oglasio na Instagramu sa zanimljivom porukom.

"Dva najmoćnija ratnika su strpljenje i vrijeme", poručio je Nurkić koji je strpljivo čekao trenutak da bude potpuno spreman za povratak na parket.

View this post on Instagram

The two most powerful warriors are patience and time ✊🏻#ripcity #nurkfever #hadzomoj #ellhamdulillah #time🤫...⏳

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27) on

Top Komentari

AS83
Vi ste stvarno teški amateri ovdje na portalu. Povrijedio se protiv Netsa 25.03. prošle godine, a vraća se najvjerovatnije 15.03. ove godine na preko protiv Rocketsa! Zaista se pitam, da li vi vaše članke upošte pročitate, prije nego ih objavite????
2 0
BegFake
Bitno je napisati bilo kakav tekst, a to što pola nije tačno, to nikom nista.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi