Nezadovoljni navijači Maribora

Zahović dobio "poruku upozorenja", policija radi na otkrivanju počinitelja ovog djela

Edmir Škorić

Pravo rasulo nastalo je u Mariboru nakon domaćeg poraza od Brava (1:2).

Mariboričani gube dah i sve su dalje od titule u Sloveniji, a sada se nalaze na trećem mjestu iza Olimpije i Aluminija.

Poraz od Brava naprosto je izazvao pravi raspad sistema u ekipi iz Maribora. Prvo je ostavku podnio trofejni trener Darko Milanić, a navijači su redom istakli nezadovoljstvo prema svim igračima.

Direktor kluba Zlatko Zahović već radi na pronalasku novog trenera, ali očito je i on na meti nezadovoljnih navijača, pa mu je tako provaljeno u automobil.

Zahovićev Mercedes je bio na meti provalnika, a pretpostavlja se da iza svega stoji grupa navijača Maribora, koji i na ovaj način šalju "poruku upozorenja".

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Iz kluba su odgovorili kratkom porukom da je to osobna stvar sportskog direktora i da to neće komentarisati te da je Zahović navodno ostao bez određenih stvari koje su bile u automobilu za vrijeme krađe.

Policija je izašla na uviđaj i radi na ovom slučaju, te će pokušati da pronađe odgovorne osobe za ovaj nemili događaj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.