Zbog koronavirusa

Savez potvrdio: Bez publike u 23. i 24. kolu! · Zvanično

Utakmice 23. i 24. kola Premijer lige BiH bit će igrane bez prisustva publike. 

Ono što je SportSport.ba prije pola sata i najavio, sada je dobilo zvaničnu potvrdu iz Nogometnog saveza.

Naredna dva kola Premijer lige iH bit će igrana 'iza zatvorenih vrata' zbog koronavirusa.

Bez publike će se igrati i susreti 16. i 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U19), 22. kola Premijer omladinske lige BiH (U15 i U17), 1. kola Elitne i razvojne lige BiH, 12. i 13. kola Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i pretkola KUP-a BiH za sezonu 2019/20, 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH i utakmice polufinala KUP-a BiH u futsalu.

Ostaje nam nada da će se epidemija koronavirusa u BiH, kao i u čitavoj Evropi te svijetu, uskoro suzbiti i da će svi sportski događaji kao i ostale javne aktivnosti moći da se održavaju normalno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.