Utakmica u subotu

Željezničar odredio termine za kupovinu "ulaznica" protiv Čelika

A. Čaušević

Željezničar će u subotu na stadionu Grbavica od 18 sati dočekati starog rivala, ekipu Čelika.

Nakon odluke NFSBiH da se utakmice u 23. i 24. kolu igraju bez prisustva gledatelja zbog zaštite širenja koronavirusa navijači Željezničara su odmah krenuli u akciju.

Odlučili su kupiti ulaznice za utakmicu protiv Čelika, a tu incijativu je podržao i njihov voljeni klub. Navijači će "ulaznice" kupovati kroz donacije.

"Klub je omogućio navijačima da provedu svoju akciju, te će se u četvrtak i petak na Stadionu Grbavica od 9 do 17 sati moći preuzeti ulaznica u vrijednosti od 5 KM i dobiti jedinstvena potvrda o donaciji. Svaki navijač može uplatiti neograničen broj donacija", saopšteno je iz Zvorničke 27.

Svi oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion uplate mogu izvršiti žiralno s tim da će elektronskim putem morati obavijestiti Željezničar da je uplata izvršena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.