Savez potvrdio: Bez publike u 23. i 24. kolu!

Zbog koronavirusa

Savez potvrdio: Bez publike u 23. i 24. kolu! · Zvanično

Utakmice 23. i 24. kola Premijer lige BiH bit će igrane bez prisustva publike. 

Ono što je SportSport.ba prije pola sata i najavio, sada je dobilo zvaničnu potvrdu iz Nogometnog saveza.

Naredna dva kola Premijer lige iH bit će igrana 'iza zatvorenih vrata' zbog koronavirusa.

Bez publike će se igrati i susreti 16. i 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U19), 22. kola Premijer omladinske lige BiH (U15 i U17), 1. kola Elitne i razvojne lige BiH, 12. i 13. kola Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i pretkola KUP-a BiH za sezonu 2019/20, 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH i utakmice polufinala KUP-a BiH u futsalu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje nam nada da će se epidemija koronavirusa u BiH, kao i u čitavoj Evropi te svijetu, uskoro suzbiti i da će svi sportski događaji kao i ostale javne aktivnosti moći da se održavaju normalno.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Za koga se igra BH fudbal? Izgleda samo za savez!! Trebali ste prekinuti prvenstvo poslije ovog kola i nastaviti kad se ovo sa coronom zavrsi... Ali sta je vas briga, vas interesuju samo vase fotelje!!
7 0
Chwilla
Kakvi su ovo debili u savezu. pa prekini *****nu ligu 15 dana nista se desiti nece. Svakako ce se cijli takmicarski kalendar pomjeriti u cijeloj evropi. NSBiH = DEBILIIII!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi