Trener Plemića za SportSport.ba

Mladen Žižović dao nekoliko dana odmora igračima Zrinjskog: "Svima nam je isto"

Endin Čaušević

NSBiH danas je donio odluku da se prekida takmičenje u Premijer ligi za naredne sdvije sedmice.

Zbog pandemije koronavirusa koja vlada u svijetu i u našoj zemlji donesene su mnoge zabrane zbog prevencije širenja ovog virusa. Odlučeno je da se prekinu takmičenja u skoro svim sportovima za naredne dvije sedmice.

NSBiH je danas saopštio da se prekida takmičenje i u Premijer ligi i da se mečevi 23. i 24. kola neće igrati pred praznim tribinama kako je to bilo prvobitno planirano.

Nakon svega za SportSport.ba govorio je trener mostarskog Zrinjskog, Mladen Žižović, koji je poručio da su svi klubovi u istoj situaciji, te je dao nekoliko slobodnih dana svojim igračima.

"Situacija je takva kakva je, isto nam je svima. Što se tiče treninga, sutra ćemo održati redovni trening, a onda će igrači dobiti slobodna tri dana do utorka popodne", rekao je Žižović za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.