HŠK Zrinjski: Sve je još friško, poštovat ćemo odluku nadležnih službi

Odgođena Premijer liga

HŠK Zrinjski: Sve je još friško, poštovat ćemo odluku nadležnih službi

Admin Čaušević

Premijer liga BiH je prolongirana za dvije sedmice što znači da utakmice 23. i 24. kola neće biti odigrane u planiranim terminima. 

U HŠK Zrinjski će obaviti današnji trening kako je ranije i planirano te se tek u narednim danima očekuje poduzimanje konkretnih mjera.

"Službenu potvrdu o odgodi utakmice smo tek dobili, za danas zakazani trening će biti održan. Pretodnih danas smo radili kao da će se normalno utakmica igrati. Sve je još friško, trebamo odlučiti. Poštovat ćemo odluke nadležnih službi i preporuke stručnjaka", rečeno je za SportSport.ba iz Mostarskog kluba.

Zrinjski je u 23. kolu trebao biti domaćin Mladosti, dok bi u 24. kolu Plemići gostovali Čeliku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi