Zbog nestabilne situacije

HŠK Zrinjski otkazao treninge

Edmir Škorić

S obzirom na okolnosti, HŠK Zrinjski je bio prisiljen privremeno obustaviti trenažni proces.

Pandemija koronavirusa izazvala je opći haos u svijetu, pa tako i u Bosni i Hercegovini, zbog čega ispaštaju i nogometni klubovi.

Premijer liga i sve niže lige otkazane su najranije do aprila, a klubovi zbog odluka kriznih štabova u kantonima nisu u stanju da normalno obavljaju svoje aktivnosti.

Stoga je Zrinjski donio odluku da obustavi timske treninge, pa će se raditi individualno i po posebnim programima do "nekih ljepših vremena".

Na isti potez ranije se odlučio i FK Velež, a nema sumnje da će i ostali premijerligaši, shodno odlukama nadleženih organa, postupiti isto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.