Foto - EPA

Uključili se u borbu za Sanea

Barcelona i Real Madrid napravili Hasanu Salihamidžiću ozbiljan problem

Midhat Šljivak

Španski velikani Barcelona i Real Madrid napravili su sportskom direktoru Bayerna Hasanu Salihamidžiću ozbiljan problem..

Brazzo već dugo vremena radi na dovođenju fudbalera Manchester Cityja Leroyja Sanea u redove Bayerna. Često je na sastanku s agentima ovog fudbalera i činilo se kako je posao jako blizu završetka.

Međutim, posao će mu pokušati pokvariti Barcelona i Real Madri. Dairio Sport tvrdi kako su španski velikanu ušli u borbu za potpis 24-godišnjeg fudbalera i pokušat će da ga dovedu u svoje redove.

City je odavno postavio cijenu od 100 miliona eura za Sanea. Ipak, pretpostavlja se da će dobiti nešto manju cifru i bit će interesantno vidjeti gdje će reprezentativac Njemačke na kraju završiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sane je od 2016. godine član Građana, a ukupno je nastupio u 134 utakmice i postigao je 39 golova.

Interesantno je svakako da je na ljeto 2019. godine bio jako blizu prelaska u Bayern, no transfer je zaustavljen u posljednjem trenutku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti