Barcelona odredila cijenu za Rakitića

Čini se da već ima novi klub

Barcelona odredila cijenu za Rakitića

S. Mlaćo

Ivan Rakitić će na ljeto napustiti Barcelonu.

Hrvatski vezista broji posljednje dane u Barceloni, a prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Seviili, čiji dres je već ranije nosio.

Katalonski Sport otkriva kako je Rakitić još zimus imao opciju da pređe u Juventus, po znatno boljim uslovima, ali da je ovaj sjajni fudbaler odbio tu opciju kako bi ostao u Španiji.

Ipak, kako danas u Barceloni i ne računaju previše na njegove usluge, voljan je sada da se vrati u Sevillu odakle mu je supruga Raquel i gdje se uostalom proslavio kao igrač, postao kapiten...

Prema informacijama iz Španije, Barca će za Rakitića tražiti obeštećenje u visini od 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rakitić ugovor ima na još godinu dana.

U proteklom periodu povezivao se i Atletico Madridom, no čini se da je njegov novi klub već poznat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi