Mnogi su ga kritikovali

Higuain se vratio u Argentinu da ispuni posljednju želju svojoj majci

Admin Čaušević

Mnogi su kritikovali potez Gonzala Higuaina da napusti Torino uslijed pandemije koronavirusa, posebice u situaciji kada je virusom zaraženo nekoliko igrača Juventusa.

Higuain je prošao test na Covid-19 koji je bio negativan te je preko Francuske i Španije uspio nekako doputovati u Argnetinu kako bi bio uz svoju majku.

Majka odličnog napadača, Nancy Zacarias, se nalazi u izuzetno teškom stanju zbog dugogodišnje borbe s opakom bolešću i imala je posljednju da još jednom okupi porodicu na jednom mjestu.

Argentinsku slikarku u narednom periodu čekaju učestali odlasci na hemopterapije te je iz tog razloga zaželjela da s njom budu najdraže i najmilije osobe.

"Molim vas, tražimo poštoovanje i razumjevanje. Naša majka se bori s rakom četiri godine i neće prestati borbu s ovom bolešću", napisao je Gonzalov brat, Nicolas na Twitteru.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.