I Douglas Cousta napustio karantin i otišao kući u Brazil

Klub mu dao dozvolu

I Douglas Cousta napustio karantin i otišao kući u Brazil

Edmir Škorić

Douglas Costa postao je najnoviji igrač Juventusa koji je napustio zemlju prije nego što se završio navodni 14-dnevni karantinski boravak.

Igrači Juventusa bili su smješteni u karantin nakon širenja pandemije koronavirusa, ali u međuvremenu su neki igrači prekršili to pravilo i otišli u svoje zemlje.

Najprije su to uradili Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić i Sami Khedira, a sada je to uradio i Douglas Costa.

Dosta izvora je objavilo kako je Brazilac dobio dozvolu od kluba da se vrati kući u Brazil.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da je Juve imao dva pozitivna testa u svojim redovima, postavlja se pitanje da li je u redu da se igračima omogući odlazak iz karantina.

Podsjećamo, Daniele Rugani i Blaise Matuidi su prvotimci Juventusa koji su zaraženi. Higuain i ostali igrači testirani su negativno, ali period karantina ne bi trebao isteći do 25. marta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti