Dybala i djevojka mu zaraženi koronavirusom!

Potvrdio napadač Juventusa

Dybala i djevojka mu zaraženi koronavirusom!

A. Čaušević

Paulo Dybala je treći fudbaler Juventusa koji je zaražen koronavirusom Covid-19. Potvrdio je to argentinski napadač objavom na Instagramu.

Nakon prekida Serije A Dybala zajedno sa svojom djevojom Orianom Sabatini boravio u samoizolaciji. Jučer je radio testove, a danas su stigli rezultati koju su pozitivni. 

"Pozdrav svima. Želim vas obavijestiti da smo dobili rezultate testiranja na Covid19. Oriana Sabatini i ja smo pozitivni. Na sreću, osjećamo se odlično. Hvala svima na porukama", poručio je Dybala.

Prije Dybale koronavirusom u Juventusu su zaraženi Daniele Rugani i Blaise Matuidi. Argentinca sada čeka dodatni period samoizolacije i upitno je kada će se vratiti na teren. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto @orianasabatini como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos 💪🏼💪🏼💪🏼 Ciao a tutti, volevo informarvi che abbiamo appena ricevuto i risultati del test Covid-19 e sia io che Oriana siamo risultati positivi. Fortunatamente siamo in perfette condizioni. Grazie per i vostri messaggi. Un saluto a tutti! 💪🏼💪🏼💪🏼 Hi everyone, I just wanted to inform you that we have received the results for the Covid-19 test and both Oriana and I have tested positive. Luckily we are in perfect conditions. Thanks for your messages. 💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sa1946
"Djevojka mu"? Gdje si ti u školu išao jarane...
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi