Propala posjeta porodici

Još jedan igrač Juventusa želio napustiti Torino, ali nije uspio

Admin Čaušević

Nekoliko igrača Juventusa je prošle sedmice uspjelo napustiti Torino i otići svojim porodicama. 

Prvi je to uradio Gonzalo Higuain kako bi posjetio teško bolesnu majku u Argentini, zatim su dozvolu nakon testiranja dobili Miralem Pjanić i Sami Khedira.

Za vikend je iz Torina za Brazil otputovao i Douglas Costa. Iz prijestolnice regije Pijemont je pokušao otići i defanzivac Danilo ali nije uspio.

Iskuni bek je želio otići kod porodica u Braziil, međutim u tom naumu ga je spriječio njegov agent koji ga je nagovorio da ostane u samoizolaciji i nastavi trenirati.

Inače, nakon Danielea Ruganija i Blaisea Matuidija pozitivan na Covid-19 je i Paulo Dybala. Testovi ostalih igrača Stare dame su bili negativni i za sada mogu odahnuti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.