Jedan klub manje u igri za Sancha
Foto - EPA

Juventus odustao

Jedan klub manje u igri za Sancha

M. Šljivak

Jadon Sancho apsolutno je zaludio sve igrama u dresu Borussije Dortmund.

Fantastični 19-godišnji krilni napadač ove sezone je postigao 17 golova i upisao je 19 asistencija u 35 nastupa i sasvim je očekivano to što ga mnogi žele u svojim redovima.

Ipak, jedan klub je odustao od potjere za njim. Juventus nema namjeru da plaća traženih 120 miliona funti, pa je nakon svega postalo izvjesno da bi Sancho mogao nazad u Englesku.

A tamo vlada velika borba za njega. Manchester United i Chelsea čine sve kako bi ga doveli u svoje redove i neće žaliti novca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mladi Englez spreman je da se vrati na Ostrvo gdje je igrao za mlađe kategorije Manchester Cityja, a ako obuče dres Uniteda to će sasvim sigurno biti ogorman udarac za njegov bivši tim koji ga je olako pustio.

Sancho će na kraju vjerovatno sam donijeti odluku gdje želi igrati, a Borussia će na njegovom transferu zaraditi ogromnu cifru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi