Prošle sedmice napustio Torino

Pjanić otputovao kod roditelja, ali gdje?

Admin Čaušević

Miralem Pjanić se nalazi u grupi fudbalera koji su nakon negativnih rezultata na testiranje koronavirusom dobili dozvole da napuste Torino. 

Pjanić je iz Torina otputovao sredinom prošle sedmice. Špekulisalo se o mogućim destinacijama, a današnje infromacije iz Italije govore da se bh. reprezentativac nalazi kod svojih roditelja u Luksemburgu.

Pjanićevi roditelji Fahrudin i Fatima već dugi niz godina žive u Luksemburgu gdje je i Pjanić proveo dobar dio djetinstva nakon čega su ga fudbalski putevi odveli do Metza, Lyona, Rima i sada Torina.

Za sada je nepoznato koliko će odlični veznjak ostati u posjeti kod svojih roditelja. Ostali igrači Juventusa koji su otputovali poput Douglasa Coste su najavili povratak u Italiju za 3. aprila.

Osim Pjanića i Coste, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo i Gonzalo Higuain su u grupi fudbalera Stare dame koji su dobili dopust da mogu otputovati za inostranstvo. Nakon povratka u Torino čeka ih 14 dana boravka u karantinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.