Skandal u Italiji: Ruganijeva djevojka otkrila prevaru Juventusa?
Foto: Instagram

Iznijela žestoke optužbe

Skandal u Italiji: Ruganijeva djevojka otkrila prevaru Juventusa?

Defanzivac Juventusa Daniele Rugani prvi je igrač u Serie A koji je zaražen koronavirusom.

Poznato je kako je Italija žarište zaraze u Evropi i da je do sada u toj zemlji od virusa Covid-19 preminulo više hiljada ljudi, a kada su u pitanju fudbaleri, zaraza je otkrivena najprije kod Ruganija.

Odmah po saznanju Rugani je izolovan i njegovo stanje je danas dobro, međutim u međuvremenu veliku prašinu u Italiji je podigla njegova djevojka, inače atraktivna novinarka, Michela Perisco.

Ona je, naime, otkrila javnosti da se datumi kada je njezin dečko radio testiranja i termin kada je to Juventus prijavio ne poklapaju. Tačnije, testiranja su sprovedena na dan derbija s Interom i rezultati nisu objavljeni iako su, navodno, odmah došli.

"Daniele se vratio kući s treninga, imao je temperaturu i obavijestio je klub o tome. Kasnije kada se probudio se osjećao bolje, ali ga je klub testirao na Covid-19. Znam da je test napravio 8. marta, a ja 16. marta", rekla je Persico.

U Italiji se pitaju je li moguće da su u Juventusu skrivali da je Rugani zaražen kako bi odigrali meč s Interom i 'zasjeli' na prvo mjesto tabele, a nije se dugo čekalo ni na reakciju Juventusa, čiji su čelnici na takve navode samo odmahnuli rukom.

Podsjetimo, i Michela je također kao i Rugani pozitivna na koronavirus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Befana allo stadio 🧹⚽️😂 #juvecagliari

A post shared by Michela Persico (@michelapersico) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gax
Cudi me gdje ce to Juventusu uraditi oni posten klub.. mrš Sad u seriju C..
12 9
DamirT
Nisu dzaba djubrentus
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi