Dobre vijesti iz komšiluka

Pantelić i Kokeza se oporavili od koronavirusa

Funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić i Slaviša Kokez oporavili su se od koronavirusa, saopšteno je danas iz Saveza te zemlje.

Informaciju je potvrdio doktor reprezentacije Srbije Miljko Ristić i to za list Kurir.

"Kokeza se dobro osjeća, oporavio se i trebalo bi da bude pušten iz bolnice. Marko Pantelić nije imao nikakve simptome, ali je bio u kućnoj izolaciji zbog pozitivnog testa. Panteliću je karantin teško pao, ali je poštovao pravila", kaže Ristić i dodaje:

"Pošto je 1. mart datum kada je mogao da bude zaražen, i za njega je ovo završeno. Prošlo je više od 14 dana, nikome se nisu pojavili simptomi i možemo da zaključimo da je situacija u Savezu pod kontrolom".

Inače, pomenuti dvojac je bio na Kongresu UEFA-e u Amsterdamu početkom ovog mjeseca. Na istom se zarazilo više zvaničnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.