Kokeza koronu 'pokupio' u Milanu

Smješten na kliniku u Beogradu

Kokeza koronu 'pokupio' u Milanu

S. Mlaćo

Predsjednik FS Srbije Slaviša Kokeza ipak nije zaražen koronavirusom na Kongresu UEFA-e u Amsterdamu, nego nešto ranije u Milanu.

Kokeza je u petak primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije gdje je ispitan i na kraju je ustanovljeno da je zaražen koronavirusom.

Dvije osobe koje su bile na ispitivanju sa njim su negativne na koronavirus.

Danas se oglasio i Fudbalski savez Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Fudbalski savez Srbije želi da obavijesti sportsku i fudbalsku javnost da je poslije detaljnih pregleda utvrđeno da je predshednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predshednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro osjeća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti. Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19. Ovim putem predsjedniku želimo brz i uspješan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bismo maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa", piše u saopštenju krovne kuće srbijanskog nogometa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi