Belgijanac eksperimentisao

Šta uradi od glave, živ bio? Hazard se sam ošišao i izgleda neprepoznatljivo!

A. Čaušević

Eden Hazard kao i mnoge fudbalske zvijezde su proteklih dana primorani da borave u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa. 

S obzirom na popularnost i da su sportski idoli mnogim planetarno popularni fudbaleri izuzetno paze na svoj izgled i obično svako od njih ima vlastitog frizera,

Međutim, kako su u izolaciji sada su primorani da se samostalno šišaju. To je uradio i Eden Hazard koji nakon današnjeg eksperimenta izgleda neprepoznatljivo.

Hazard se ošišao na nulu. Nakon toga nazvao je svog frizera Ahmeda Alsanawija koji je brže bolje napravio "screenshot", a zatim i objavio fotografiju ćelavog Belgijanca.

Inače, Hazard se trenutno oporavlja od nezgodne povrede zgloba i dobro mu je došao prekid prvenstva jer bi finiš sezone mogao dočekati spreman i tako pomoći Realu u borbi za titulu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.