Prelazi u Manchester United?

Sancho svojim prijateljima već rekao gdje će igrati naredne sezone

Endin Čaušević

Jadon Sancho će na kraju ove sezona najvjerovatnije napustiti Borussiju Dortmund, a engleski mediji su sigurni da će njegova nova destinacija biti Manchester United.

Već neko vrijeme se piše o tome da se Sancho želi vratiti u Englesku nakon što je prije tri godine iz Manchester Cityja prešao u Dortmund. Tada ga je engleski klub doveo za "samo" osam miliona eura i jasno je da će sada zaraditi znatno više.

Sancho ima želju da se vrati u Premiership kako bi dokazao Cityju da su napravili grešku što mu nisu dali šansu u prvom timu. Ovaj 20-godišnjak se povezivao s Liverpoolom i Chelseajem, ali mnogi vjeruju da će na kraju izbor pasti na Manchester United.

Mirror piše jutros da je Sancho već svojim prijateljima otkrio da će se vratiti u Manchester, ali ne u City već u United. Navodno, već je postigao dogovor s Crvenim đavolima i sada se čeka samo ljetni prelazni rok kako bi se sve ozvaničilo.

Prije nekoliko dana objavljeno je i da je United obećao Sanchu da će nositi dres s brojem sedam, a šta će na kraju biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.