Hakimi na pragu povratka u Real, još dva velikana čekaju u redu

Real ga želi nazad pod svaku cijenu

Hakimi na pragu povratka u Real, još dva velikana čekaju u redu

Emir Dindić

Tim iz Madrida ozbiljno računa na njegove usluge za iduću sezonu.

Fudbaleri Reala iz Madrida po svemu sudeći imaće znatno izmijenjen sastav u idućoj sezoni. Trener ovog tima Zinedine Zidan će dodatno podmladiti ekipu uz par pojačanja i fudbalera koje će vratiti sa posudbe.

 Jedan od onih koji će po svemu sudeći iduće sezone put Madrida je Achraf Hakimi koji se nalazi na posudbi u Dortmundu.

On ima odličnu sezonu u  timu iz Njemačke.

Prema pisanju medija u Španiji, Zidane ozbiljno računa na njega za iduću sezonu, te će se on nakon dvije godine pozajmnica vratiti u Real.

Međutim, planove Realu bi mogli pokvariti Chelsea i Bayern iz Minhena koji su ozbiljno zagrizli za ovog sjajnog beka, te spremni su da izdvoje veliki novac kako bi ovog fudbalera vidjeli u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nemoralna ponuda koja će sigurno staviti na iskušenje čelne ljude Reala, te možda će se prvi trener tima iz Madrida Zinedine Zidane morati okrenuti drugim opcijama na ovoj poziciji, iako provobitno to nije bilo planirano. 

Sigurno još jedna saga koja će u narednom periodu dobiti svog epilog, a nama  ostaje da vidimo gdje će sjajni fudbaler iduće sezone igrati. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
I mene baš to zanima, žele vratiti svog igrača kakve veze imaju drugi klubovi?
2 1
KB9
Kako ce Bgti oni pokvatiti plan Realu ako ga zele vratiti kad je Hakimi igrac Reala na posudbi u BVB Ajd molim te novinar objasni nam??
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti