Manchester zainteresovan za Valverdea, ali Real je postavio cijenu koju niko neće platiti!

Kraljevi ne daju Urugvajca

Manchester zainteresovan za Valverdea, ali Real je postavio cijenu koju niko neće platiti!

Urugvajski vezni igrač Federico Valverde jedna je od rijetkih svjetlih tačaka u Real Madridu u posljednje vrijeme.

Kraljevi igraju još jednu slabu sezonu, ali Valverde je pravi dobitak za Zinedina Zidana i čitav klub jer je postao jedan od najboljih veznjaka svijeta iako ima samo 21 godinu.

Naravno, njegove partije nisu prošle nezapaženo kod ostalih evropskih velikana, pa je mnogima zapao za oko. Ipak, Realu je jako teško ili gotovo nemoguće uzeti dobrog igrača što pokazuje i ova sada situacija.

Britanski Mirror prenosi kako su Kraljevi postavili cijenu od čak 450 miliona funti za ovog igrača, a jasno je kako istu niko platiti neće i kako je postavljena samo da bi se dalo doznanja drugim ekipama da od prodaje nema ništa.

Inače, isti izvor prenosi kako se Manchester United raspitivao za mladog Urugvajca, ali jasno je da od transfera neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Valverde je član Reala od 2016. godine, a tokom boravka u Real Madrid Castilli jednu sezonu proveo je na posubi u Deportivo La Coruni gdje se i dokazao Zidaneu da je igrač koji zaslužuje mjesto u seniorskom timu Kraljeva.

Ove sezone je upisao ukupno 32 utakmice u svim takmičenjima što pokazuje da je postao neizostavan član ekipe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi