Ozatu očito nije dosadno u izolaciji

Trener Čelika nasmijao sve: Objavio video iz toaleta dok se šiša i brije, a odlučio i zapjevati

Endin Čaušević

Trener Čelika, Umit Ozat, je prije skoro dvije sedmice napustio Zenicu i odlučio se vratiti u Tursku dok traje pauza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Još uvijek nema nikakvih naznaka kada bi sezona mogla biti nastavljena, a Ozat je odlučio da otputuje u Tursku kako bi bio sa svojom porodicom. On se nalazi u kućnoj izolaciji koja ističe za nekoliko dana.

Za trenera Čelika nema dosade i sigurno je da kuje planove za nastavak sezone. Također, objavio je i video na društvenim mrežama koje je mnoge nasmijao.

Bivši reprezentativac Turske je objavio video iz toaleta kako se sam šiša i brije, a uz to je i pjevao jednu tursku pjesmu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.