Bajraktarević: Mislim da su prvi i drugi prijedlog dobri, ostala dva biće teško implementirati
Bajraktareviću se drugi prijedlog čini najboljim kada je u pitanju nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH

Veznjak Čelika za SportSport.ba o prijedlozima za nastavak Premijer lige

Bajraktarević: Mislim da su prvi i drugi prijedlog dobri, ostala dva biće teško implementirati

Kako smo već pisali NS/FSBiH je pripremio četiri prijedloga za završetak sezone u Premijer ligi BiH. 

Sigurno da većina klubova želi samo da se prvenstvo nastavi u što kraćem roku i da se nogomet počne ponovo igrati.

Jedan od klubova koji sigurno želi da se što prije nastavi sezona je i zenički Čelik, te da se kroz ostatak takmičenja pokuša izboriti za svoj cilj, a to je opstanak u Premijer ligi.

Iskusni veznjak Zeničana, 33-godišnji Semir Bajraktarević na našem portalu je pročitao jutros moguća rješenja, odnosno prijedloge oko nastavka takmičenja. A zanimljiv je i njegov odgovor.

"Za Čelik je najbitnije da se prvenstvo nastavi jer u slučaju da se prekine ne bi bilo nimalo dobro za nas. Što se tiče opcija koje sam pročitao maloprije na vašem portalu. mislim da niko ne može da predvidi koliko će pandemija da traje i kada će se nastaviti s normalnim životom, pa tako i s nastavkom takmičenja", ističe Bajraktarević.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Po njemu je drugi prijedlog najbolji za nastavak Premijer lige.

"Pa mislim da bi bilo najbolje za nas igrače i klubove da se prvenstvo nastavi 3. maja, tako da bi imali utakmice vikendom uz dva kola u srijedu. Sve ostalo zaista bi bilo teško s obzirom na to da smo napravili veliku pauzu i mislim da bi treći i četvrti prijedlog bilo teško ispoštovati. Ali opet najbitnije je da se pridržavamo uputa nadležnih i da ispoštujemo sve što trebamo da ovo što prije prođe", kazao je za SportSport.ba Bajraktarević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi