Bivši saigrači iz reprezentacije Francuske

Sagna zna gdje će Pogba: "Voli taj klub i okruženje"

Admin Čaušević

Bacary Sagna je naslutio naredni transfer Paula Pogbe s kojim je dijelio svlačionicu u reprezentaciji Francuske od 2013. do 2016. godine. 

Sagna smatra da će se Poga vratiti u Juventus gdje je već igrao od 2012. do 2016. godine jer kako kaže tamo nastupa Cristiano Ronaldo.

"Ako napusti Englesku prije će otići u Italiju nego Španiju. Mislim da će Paul vratiti u Juventus prije nego otići u Real jer je Ronaldo tamo. Juventus je klub gdje je briljirao, voli taj klub i okruženje, i upoznat je sa svim", smatra nekadašnji bek Arsenala i Manchester Cityja.

"Juventus je kupio igrače poput Ramseya i Ronalda... Ako pogledate unaprijed dvije ili tri godine, mislim da Juventus ima veći potencijal od Reala", dodao je Francuz.

Pogbi ugovor s Manchester Unitedom važi do 2021. godine. Crveni đavoli bi rado produžili saradnju, ali čini se da 27-godišnji veznjak ima drugačije planove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti